Gastouderbureau All Kidz Nederland is aangesloten bij Brancheorganisatie Kinderopvang.

Kinderopvang is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het is een essentiĆ«le voorziening voor ouder, kind en maatschappij. Kinderopvang maakt het ouders mogelijk zelfontplooiing, werk en de zorg voor kinderen met een gerust hart te combineren. Kinderopvang is een aanvulling op de opvoeding. De professionele begeleiding weet hoe de ontwikkeling van een kind doorgaans verloopt en volgen een kind goed. Voor ouders zijn de pedagogisch medewerkers een toegankelijke vraagbaak. Kinderopvang is leuk en goed voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren spelenderwijs elkaars verschillen onderscheiden en respecteren. Dit bevordert de zelfredzaamheid en het verantwoordelijkheidsgevoel van het kind.

Brancheorganisatie Kinderopvang is de brancheorganisatie voor ondernemers in de kinderopvang en vertegenwoordigt 80% van de markt voor kinderopvang. In de branche Kinderopvang  bundelen zo’n 700 ondernemers in de kinderopvang hun krachten.

Voor meer informatie kijk op http://www.kinderopvang.nl/

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.