Hebt u interesse om gastouder bij All Kidz Nederland te worden dan gelden, conform de Wet kinderopvang, de volgende criteria:

• U beschikt minimaal over het diploma MBO-2 Helpende/Welzijn Of
een ander vrijgesteld diploma waarmee u aan de eisen voldoet Of
een certificaat “Goed Gastouderschap”.

• U bent in het bezit van een geregistreerd en geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen voor gastouders.

• U kunt een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) overleggen. Indien u de kinderen bij u thuis wilt opvangen dan moeten tevens alle volwassen huisgenoten in het bezit zijn van een Verklaring omtrent het Gedrag.

Gastouderbureau All Kidz Nederland staat inmiddels bekend als een gastouderbureau waar dienstverlening, persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Dit, in combinatie met ons zeer aantrekkelijke bemiddelingstarief van € 35,00 per maand per gezin (ongeacht het aantal kinderen), heeft er voor gezorgd dat wij kunnen spreken van een enorm succes.

Wij hebben een beperkte inschrijfstop voor nieuwe gastouders. Per aanvraag zullen wij ons beraden of we tot inschrijving over zullen gaan. 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.