Project Description

Ga terug

Thérèse

Hi allemaal,

Even mezelf voorstellen:
Mijn naam is Thérèse en ik ben geboren in 1977. Ik ben getrouwd en heb een zoon (2005).
Ik lees graag, wandel en fiets regelmatig en ga graag naar een dierentuin en bioscoop.

Voordat ik gastouder werd heb ik als onderwijsassistent gewerkt in het speciaal basisonderwijs.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Bij mij in de opvang mogen jullie kinderen zichzelf zijn. Ieder kind is uniek en volgt zijn eigen weg naar zelfstandigheid. Daarbij begeleid ik hen door ze te stimuleren, te activeren en te motiveren.
Ik stimuleer hun zelfvertrouwen in hun eigen kunnen en leer hen respect te hebben voor zichzelf, een ander en de natuur.

Ik bied een gestructureerde dagindeling aan waarbij de kinderen weten waar ze aan toe zijn en zich veilig kunnen voelen.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
Ik woon in een tussenwoning met een voor- en achtertuin waar in het voorjaar en in de zomer bijtjes zoemen rond de bijenhuisjes en de bloemen in de tuin. Jullie kinderen kunnen in mijn achtertuin onder de parasol en luifel gezellig spelen met allerlei buitenspeelgoed.
Mijn huiskamer heb ik zo ingericht dat er genoeg ruimte is voor baby’s om veilig te spelen en te ontdekken, voor peuters om zelf speelgoed te pakken en hun ontdekkingstocht uit te breiden en voor schoolgaande kinderen een plek waar ze tot rust kunnen komen na een dag hard werken op school.

Op loopafstand zijn er diverse speeltuintjes waar we met mooi/droog weer naar toe gaan, een hertenkamp waar we naar de dieren kunnen kijken en op de fiets maken we een gezellig tochtje.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek neem contact op met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Nieuwerkerk aan den IJssel (Dorrestein-Zuid)

  • 0-12 jaar

  • Gastouder sinds 2009

  • Ma – Di – Wo- Do

  • 07:30 – 17:30 uur

  • SPW4 Sociaal Pedagogisch Werker, SummerSchool 2023 (KinderWijs TV), Summerschool 2022 (KinderWijs TV), De Gezonde Gastouder (2022), SummerSchool 2021 (KinderWijs TV), SummerSchool 2020 (KinderWijs TV), Communiceren over geweld (Augeo Academy 2019), Gastouders: Werken met een meldcode W2019 (Augeo Academy 2019), Kinder- en gastouderopvang 5 online modules sociale veiligheid (Augeo 2019), Kindercoach (Nationale Handels Academie 2018)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 135378060