Project Description

Ga terug

Stephanie

Bij gastouderopvang De Madeliefjes mag je je thuis voelen!

Even mezelf voorstellen:
Mijn naam is Stephanie (1986). Ik ben geboren in Spijkenisse waar ik nog steeds woon. Ik ben getrouwd met Sander en samen hebben wij 2 kinderen, een dochter Hailey (2016) en een zoon Twan (2020).
Ik ben afgestudeerd in 2009 als Sociaal Pedagogisch Werker op niveau 4. Vanaf toen ben ik al aan het werk met kinderen van verschillende leeftijden en ik doe het nog steeds met heel veel liefde.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Ik vind het belangrijk dat de kinderen een veilige warme plek hebben bij mij in de opvang.
Ze moeten kunnen spelen, zingen, dansen en zichzelf kunnen zijn. Dat we elkaar respecteren en accepteren en een warme groep zijn. Het fijne vind ik aan een kleinschalige opvang dat je warm contact hebt met de ouders en dat de kinderen één op één aandacht kunnen krijgen van mij.

Ik probeer kinderen zoveel mogelijk te helpen met hun ontwikkelingen op sociaal en emotioneel gebied. Het overdragen van waarden en normen vind ik ook erg belangrijk.

In de opvang werk ik met een vast ritme zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Dagelijks bied ik ze activiteiten aan zoals knutselen, zingen, dansen, buiten spelen enz. Maar wanneer ze er geen zin in hebben is het ook prima. Niks moet, alles mag!

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
Gastouderopvang De Madeliefjes is een kleinschalige kinderopvang in huiselijke sfeer waar kinderen zich veilig en vertrouwd kunnen voelen.
Bij ons thuis hoeft een kind zich niet te vervelen. Er is voldoende speelgoed voor alle leeftijden.
We hebben een grote achtertuin waar een hoop te doen is en voor is een autovrije straat waar ze (onder toezicht) lekker kunnen ravotten.
Op loopafstand bevinden zich diverse speeltuinen en een groot park.
Ook kunnen we lekker creatief zijn en kan ieder kind zijn fantasie kwijt.
Kinderen kunnen heerlijk kroelen met onze 2 katten en 2 konijnen (in overleg met de ouders).

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek neem contact op met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Spijkenisse (Waterland)

  • 0-12 jaar

  • Gastouder sinds 2012

  • Ma – Di – Wo- Do – Vrij

  • 07:00 – 18:00 uur

  • SPW niveau 4, Summerschool 2021 (KinderWijs TV), Summerschool 2020 (KinderWijs TV), Communiceren over geweld (Augeo Academy 2019), Gastouders: Werken met een meldcode W2019 (Augeo Academy 2019), Kinder- en gastouderopvang 5 online modules sociale veiligheid (Augeo 2018), Voor- en vroegschoolse educatie (VVE 2008)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 341394981