Project Description

Ga terug

Seray

Even mezelf voorstellen:
Ik werk als gastouder bij mij thuis in Zwanenburg. In 2017 ben ik getrouwd en ik ben moeder van 2 kinderen: een dochter (2018) en een zoon (2021).
Ik heb eerst 3 jaar stage gelopen op een basisschool en daarna 2 jaar gewerkt op een KDV. Momenteel inmiddels al vanaf 2017 werkzaam als gastouder.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Met kinderen werken is helemaal mijn ding!
Ik zie het bijna niet als werk maar als een hobby. Ik ben niet alleen iemand die toezicht houdt op kinderen maar geef voortdurend aandacht aan ze door spelletjes te spelen, ontwikkelingsgerichte activiteiten te doen (VVE methode Kiki) en kan heel goed afstemmen door alsmaar met nieuwe ideeën aan de gang te gaan.
Ik ben heel creatief, knutselen, koken met de kinderen doe ik graag.
Kortom: uw kind verveelt zich geen moment en ziet mij als een “maatje” voor zichzelf. Ik heb zelf ook een sportopleiding gevolgd en vind het belangrijk dat de kinderen lekker veel bewegen!

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
Mijn opvangruimte heeft een aparte ingang en is geheel ingericht voor de kinderen. Zij kunnen hier heerlijk hun gang gaan.

Contact

Als u interesse heeft en nog vragen dan hoor ik het graag.

U kunt ook mijn instagrampagina bekijken:

https://www.instagram.com/gastouderopvangseray 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek kunt u ook contact opnemen met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Zwanenburg

  • 0-4 jaar

  • Gastouder sinds 2017 en daarvoor 2 jaar op een KDV gewerkt

  • Onderwijsassistente (MBO4)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 228537137