Project Description

Ga terug

Selena

Spelenderwijs leren, ontwikkelen is fijn. Ik geef jou de ruimte jezelf te kunnen zijn.

Even mezelf voorstellen:
Mijn naam is Selena (1995). Ik ben moeder van 3 kinderen en samen met mijn partner vormen wij een gezin van 5.
Mijn hobby’s zijn: creatief bezig zijn, koken en bakken.
Mijn kwaliteiten zijn: zorgzaamheid, inlevingsvermogen, doorzettingsvermogen, sensitieve responsiviteit, ondernemend, positieve mindset, plannen en organiseren.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich geborgen voelen, zichzelf kunnen zijn en hun eigen kwaliteiten kunnen ontdekken en ontwikkelen.
Daarom zal ik werken met thema’s die ik tijdens het dagelijkse kringmomentje, boekje lezen en de activiteiten in kaart zal brengen zodat de kinderen zich bewust worden van de actualiteit.
De thema’s zullen vooral seizoensgebonden zijn en de speelruimte zal ook naar thema ingericht/versierd worden.
Ook vind ik het belangrijk dat kinderen een gezonde levensstijl/voeding krijgen en eten wij daarom gezonde verantwoorde maaltijden/tussendoortjes en spelen wij elke dag buiten.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
Ik heb een speelruimte voor de kinderen gecreëerd met verschillende speelhoekjes en voldoende educatieve speelmaterialen. Er is een huishoudhoekje met een echt werkend waterkraantje. Er is een autokleedhoekje met verschillende voertuigen, bouwspeelgoed en kleine houten huisjes.
Ik heb een grondbox voor de baby’s.
Er is een grote opbergkast met slotjes erop waarin knutselmaterialen, speelmaterialen, puzzels, spelletjes en dergelijke staan. De kast is voorzien van krijtbord vinyl en dient dus ook als groot krijtbord voor de kinderen.
Ook is er een leeshoekje gecreëerd in een namaak holle boom. Deze dient ook als seizoensboom en zullen wij per seizoen voorzien van zelf geknutselde blaadjes en dergelijke.
Aan de speelruimte grenst onze achtertuin. Hier kunnen de kinderen dagelijks lekker spelen in het speelhuisje, van de glijbaan gaan of in de zomer lekker afkoelen bij de watertafel. Ook staan er diverse stepjes, fietsjes en autootjes waar de kinderen op kunnen spelen.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek neem contact op met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Spijkenisse (Gildenwijk-West)

  • 0-4 jaar

  • Gastouder sinds 2023

  • Ma – Di – Wo- Do – Vrij

  • 07:00 – 19:00 uur

  • Gespecialiseerd pedagogisch werker  MBO niveau 4, Privacy-Proof certificaat (2020)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 141193591