Project Description

Ga terug

Paula

Mijn naam is Paula Bruijnzeels ik woon in Prinsenbeek.

Ik heb drie kinderen. Sinds de geboorte van mijn kinderen ben ik gestopt met mijn werk als verpleegkundige en begonnen als gastouder. Dit bevalt me erg goed en ik doe dit inmiddels 21 jaar.

Ik ben in het bezit van de nodige diploma’s zoals EHBO en ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) onder registratienr. 101028210.

Op dit moment heb ik ruimte voor kinderen van 0-12 jaar.

Elk kind heeft bij mij een eigen slaapplek. Ik kan de kinderen brengen en ophalen van basisschool de Griffioen in Prinsenbeek. Tussen de middag mogen ze hun boterhammetje bij mij opeten.

Ik ben alle werkdagen beschikbaar van 6 tot 19:00 uur en heb een keer per jaar, in de schoolvakantie 6 weken vrij. De overige schoolvakanties werk ik door.

Ik ben erg flexibel. In overleg met de vraagouders kunnen opvanguren aangepast worden indien dit noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij overwerken. Ik ben gastouder omdat ik hart voor kinderen heb. Ik vind het gezellig om ze om me heen te hebben. Ik vind het erg belangrijk dat een kind zich bij me thuis voelt. Dit wil ik bereiken door de kinderen op hun gemak te stellen, ze een veilige en vertrouwde omgeving te bieden en te zorgen dat een kind het naar zijn zin heeft. Eerlijkheid richting de ouders vind ik erg belangrijk zodat de ouders weten hoe hun kind zich bij mij voelt.

Zodra het goed weer is kan er lekker in de tuin gepeeld worden. Die is omheind door een schutting zodat de kinderen veilig kunnen spelen. In de tuin is een glijbaan, verschillende driewielers, loopauto en een babyschommel voor de allerkleinsten.

In de buurt is een speeltuin op loopafstand. Daar ga ik graag naar toe zodat de kinderen lekker buiten kunnen spelen. Ook zal uw kind meegaan voor een boodschapje in de winkels vlakbij.

Wilt u informatie of kennis komen maken dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer 0610666214 of mail naar paula.bruijzeels@ziggo.nl

Met vriendelijke groet,

Paula Bruijnzeels

Aanvullende gegevens

Ook kun je contact opnemen met gastouderbureau All Kidz Nederland via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Prinsenbeek

  • 0-12 jaar

  • Broer en/of zus welkom

  • Ma – Di – Wo – Do – Vrij

  • 06:00 – 19:00

  • EHBO

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 101028210