Project Description

Ga terug

Patricia

Op zoek naar een leuke, gezellige, sfeervolle en natuurlijke leerzame opvang? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Even mezelf voorstellen:
Mijn naam is Patricia van Eck en ik ben geboren en getogen in Roosendaal. Ik ben een echte Brabantse, houd van gezelligheid en ben een echt mensen-mens. Mijn man is van Afrikaanse afkomst en samen hebben we 2 volwassen kinderen.
Echter is ons gezin niet compleet zonder onze 2 Boomerhondjes en de oppaskinderen die dagelijks over de vloer komen. Ik ben al sinds 1999 gastouder en haal nog steeds erg veel plezier uit mijn werk.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Als gastouder hecht ik veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van de oppaskinderen en respecteer ik de opvoeding (inclusief de normen en waarden) die ze vanuit huis mee krijgen. Ik vind het belangrijk dat mijn gezin en ik ze het goede voorbeeld geven waarbij een veilig en warm nest voorop staat.
Zelf sta ik positief in het leven en kijk ik veel om naar het welzijn van anderen.

Mijn oppaskinderen voelen zich het prettigst bij ritme en regelmaat. Daarom bied ik een vast dagprogramma en zijn er duidelijke regels. Zo gaan de oppaskinderen bijvoorbeeld rond een vast tijdstip eten, (buiten) spelen, een dutje doen, kleuren/puzzelen/blokken bouwen.
Als het weer het toelaat gaan we veel naar buiten en spelen de kinderen in onze tuin.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
De kinderopvang bevindt zich centraal in Roosendaal en grenst aan de wijken Kroeven en Tolberg.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek neem contact op met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty) of via 0631543921/patvaneck@yahoo.com

Over de opvang

  • Roosendaal (Tolberg)

  • 0-4 jaar

  • Gastouder sinds 1999

  • Ma – Di – Wo- Do – Vr

  • 07:00 – 18:00 uur

  • Helpende Zorg en Welzijn niveau 2, Baby’s In-Zicht (KIKI 2024),  Herhaling Meldcode Kindermishandeling (Veilig Thuis 2022), Communiceren over geweld (Augeo Academy 2019), Gastouders: Werken met een meldcode W2019 (Augeo Academy 2019), Kinder- en gastouderopvang 5 online modules sociale veiligheid (Augeo 2019), VVE Kiki Gastouder (2014), Kindermishandeling (Gastouderacademie 2011)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 184582982