Project Description

Ga terug

Pam

Hallo lieve ouders,
U bent hier terecht gekomen doordat u op zoek bent naar een goede opvang voor uw kindje(s). Dit is een behoorlijke klus heb ik bij meerdere ouders gemerkt. Voordat u bij mij persoonlijk komt kennismaken wil ik de drempel al wat lager maken door mezelf aan u voor te stelen.

Ik ben dus Pam. Naast gastouder ben ik ook een trotse moeder van 3 kinderen. Een zoon van 1997, een dochter van 1999 en een dochter van 2007.

Ik werk al ruim 13 jaar als gastouder en heb in de loop der jaren veel ervaring en goede referenties opgedaan. Naast de wettelijke verplichte opleiding heb ik ook nog de opleiding SPW3 gevolgd en VVE. Dit wil zeggen dat ik voldoe aan alle wettelijke eisen zodat u een toeslag kunt krijgen van de Belastingdienst. Ik sta ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Dat wil dus ook zeggen dat ik door de GGD goedgekeurd ben.

Vanaf maart 2014 ben ik woonachtig in de Haagse Beemden te Breda en hier hoop ik medio april te kunnen herstarten. Vanaf dan heb ik op alle dagen nog plek.

Op maan-, dins- en donderdag komt er een meisje van 2 de gehele dag bij ons spelen. Haar broer komt maandag voor en na school en op dins- en donderdag na schooltijd bij ons spelen. In de vakanties zal hij er ook hele dagen zijn. Ook zij zouden het erg leuk vinden als er snel vriendjes en/of vriendinnetjes bij zullen komen.

Natuurlijk ben ik ook flexibel. Wel stel ik het op prijs als ik minimaal 24 uur van te voren weet dat ik op moet passen zodat u eventueel iets anders kunt zoeken als ik vol mocht zitten voor die dag.

In het verleden heb ik al vele kindjes mogen verwelkomen en uitzwaaien dus als u behoefte heeft aan referenties kunt u deze inzien (o.a. van een gezin waarvan de moeder in de kraamzorg werkte). In de loop der jaren heb ik ervaring opgedaan met kinderen met een beperking. Dus ik ben erg duidelijk in mijn regels zodat de kinderen goed weten wat ze van mij kunnen verwachten.

Mijn hele huis is kindvriendelijk aangepast en lijkt soms wel een speelgoedwinkel als de kinderen actief alles uit de kasten trekken hihi. Naast het vrij spelen bied ik ook VVE aa. Hierbij is Kiki onze grote leidraad. Kiki is een “kindje” in de opvang die alles met ons beleeft en altijd leuke thema’s meebrengt. Hierdoor sluit de gastouderopvang nog beter aan bij de ontwikkeling van uw kind in de weg naar de basisschool. We vinden het dan ook erg leuk om allerlei moois te knutselen. Dus maak maar een plaatsje vrij in huis!

In de tuin is een minispeeltuin, voorzien van een speelhuisje, glijbaan, zand-/watertafel, wip, los buitenspeelgoed en staat er een gezellig tuinsetje voor de kids.

Voor de grotere kinderen is er in de wijk ook volop speelgelegenheid waar we bij lekker weer op uit gaan.

Verder hebben we ook een hond (die tijdens opvanguren in zijn ren buiten verblijft) en in de tuin zijn ook konijnen plus vogeltjes. De kinderen vinden het allemaal even mooi om naar alle beestjes te kijken.

Voor uitgebreide informatie kunt u een kijkje nemen op mijn website www.beeyourself.nl en wie weet vind u hier wel een tweede thuis voor uw kind.

Misschien tot ziens.

Aanvullende gegevens

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek neem contact op met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Breda (Haagse Beemden)

  • 0-4 jaar

  • Broer en/of zus welkom

  • Ma – Di – Do

  • 07:00 – 18:00

  • SPW3 & VVE

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 166450388