Project Description

Ga terug

Masha

Op zoek naar een vertrouwde, veilige en goede opvang voor uw kind?

Even mezelf voorstellen:
Mijn naam is Masha Lammers-Petersen (1988). Ik ben getrouwd met Mike en samen hebben we 2 fantastische dochters Mila (2014) en Luna (2017).

In 2011 heb ik mijn studie SPH (Sociaal Pedagogisch Hulpverlener) aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Ik heb 10 jaar gewerkt in de psychiatrie met jongeren en jong volwassenen.
Tijdens mijn zwangerschapsverlof van mijn jongste dochter heb ik besloten het roer om te gooien. In plaats van de zekerheid die mijn vorige vaste baan mij bood, besloot ik mijn hart te volgen: Een thuis zijn voor zowel mijn eigen kinderen als andermans kinderen.
Naast dat ik zelf moeder ben en daar veel praktische kennis uiteraard heb opgedaan heb ik in mijn jongere jaren veel opgepast op kinderen.
Daarnaast heeft een groot deel van mijn studie in het teken gestaan van de ontwikkeling van kinderen (denk hierbij aan ontwikkelingspsychologie, pedagogiek en methodiek).

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Het allerbelangrijkste voor mij als gastouder is een vertrouwde, veilige en goede opvang voor uw kind te zijn.
Ik vind structuur en regelmaat in het leven van kinderen erg belangrijk. Zo maak ik gebruik van een dagindeling waarin ook rekening wordt gehouden met ieder individueel kind.
Naast dat ik een rustige en huiselijke opvang aan uw kind wil bieden ben ik mij ook erg bewust van alle ontwikkelingen die zich in de eerste jaren van uw kind afspelen.
Ik schenk hier veel aandacht aan door activiteiten die ik aanbied. Deze zijn dan ook leeftijd- en themagericht.
Maar ook vind ik vrij spelen van kinderen erg belangrijk en uiteraard is daar dagelijks ruimte voor.
Een ander belangrijk punt wat centraal staat binnen de opvang die ik bied is dat ik graag buiten ben met de kinderen. Voor een gezellige picknick buiten, naar één van de vele speeltuinen in de buurt, een rondje door het bos, langs de kinderboerderij en een bezoekje naar de markt. Dat zijn activiteiten die ik graag uitvoer!
Verder ben ik mij erg bewust van gezonde en verantwoorde voeding binnen ons gezin en dat draag ik ook graag uit binnen de gastouderopvang die ik aanbied. Dit uit zich in het aanbieden van fruit, volkoren producten, suikervrij/aspartaam vrije limonade/diksap of water (met vers fruit).
Het betekent echter niet dat er nooit een lekkernij op tafel  komt of een zoet beleg wordt aangeboden maar het is vooral een bewustzijn van verantwoord eten en drinken.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving: 
We wonen in een tussenwoning in Almere Buiten in de Bloemenbuurt. Een kindvriendelijke buurt met veel speelmogelijkheden.
In ons huis wonen ook 2 katten, 2 honden en 3 kippen. Onze huisdieren  zijn inmiddels gewend aan jonge kinderen.

Contact

Gastouderopvang Lumi Almere:
Masha Lammers-Petersen
Lotusbloemweg 25
1338 VT Almere
Emailadres: gastouderopvang.lumi@gmail.com / info@gastouderopvanglumi.nl
Mobielnummer: 06-24383360
KvK-nummer: 71157433
LRK-nummer: 307472048

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Almere Buiten (Bloemenbuurt)

  • 0-4 jaar – oudere broer en/of zus zijn in overleg ook welkom

  • Gastouder sinds april 2018

  • Ma – Di – Do – Vrij

  • 07:00 – 18:00 (Ma – Di – Do) en 07:00 – 15:00 (Vrij)

  • SPH (Sociaal Pedagogisch Hulpverlener), Summerschool 2021 (KinderWijs TV), Summerschool 2020 (KinderWijs TV), Communiceren over geweld (Augeo Academy 2019), Gastouders: Werken met een meldcode W2019 (Augeo Academy 2019), Kinder- en gastouderopvang 5 online modules sociale veiligheid (Augeo 2018)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 307472048