Project Description

Ga terug

Masha

Mijn naam is Masha Lammers-Petersen (1988). Ik ben getrouwd met Mike en we hebben 2 fantastische dochters (2014 en 2017). We wonen in de bloemenbuurt in Almere Buiten.

In 2011 heb ik mij studie SPH (sociaal pedagogisch hulpverlener) aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. De afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt in de psychiatrie met jongeren en jong volwassenen. Tijdens mijn zwangerschapsverlof van mijn jongste dochter afgelopen jaar, heb ik besloten het roer om te gooien. In plaats van de zekerheid die mijn vorige vaste baan mij bood, besloot ik mijn hart te volgen: Een thuis zijn voor zowel mijn eigen kinderen als andermans kinderen.
Ik kan uw kind of kinderen opvangen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07:00 tot 18:00. Uitzonderingen daar gelaten, in goed overleg is er meer mogelijk.

Ik ben voornamelijk ingericht op kinderen van 0-4 jaar, broer en/of zus zijn uiteraard welkom. Het allerbelangrijkste voor mij als gastouder is een vertrouwde, veilige en goede opvang voor uw kind te zijn.

Ik vind structuur en regelmaat in het leven van kinderen erg belangrijk. Zo maak ik gebruik van een dagindeling waarin ook rekening wordt gehouden met ieder individueel kind. Naast dat ik een rustige en huiselijke opvang aan uw kind wil bieden ben ik mij ook erg bewust van alle ontwikkelingen die zich in de eerste jaren van uw kind, afspelen. Ik schenk hier veel aandacht aan door activiteiten die ik aanbied. Deze zijn dan ook vaak thema gericht en seizoensgebonden. Maar ook vind ik vrij spelen van kinderen erg belangrijk en uiteraard is daar dagelijks ruimte voor.

Een ander belangrijk punt wat centraal staat binnen de opvang die ik bied, is dat ik graag buiten ben met de kinderen en dan niet alleen om een kind van school te halen. Maar een picknick buiten, naar één van de vele speeltuinen in de buurt, een rondje door het bos, langs de kinderboerderij en een een bezoekje naar de markt, zijn activiteiten die ik graag uitvoer!

Verder ben ik mij erg bewust van gezonde en verantwoorde voeding binnen ons gezin en dat draag ik ook graag uit binnen de gastouderopvang die ik aanbied. Dit uit zich in het aanbieden van fruit, volkoren producten (voor de wat oudere kinderen), suikervrij/aspartaam vrije limonade (voor de oudere kinderen) en water (met vers fruitsmaak). Het betekent echter niet dat er nooit een lekkernij op tafel komt of een zoet beleg wordt aangeboden maar het is vooral een bewustzijn van verantwoord eten en drinken.

Aanvullende gegevens

Gastouderopvang Lumi Almere:
Masha Lammers-Petersen
Lotusbloemweg 25
1338 VT Almere
Emailadres: gastouderopvang.lumi@gmail.com / info@gastouderopvanglumi.nl
Mobielnummer: 06-24383360
KvK-nummer: 71157433
LRK-nummer: 307472048

Over de opvang

  • Almere-Buiten (Bloemenbuurt)

  • 0-4 jaar

  • Broer en/of zus welkom

  • Ma – Di – Do – Vrij

  • 07:00 – 18:00

  • SPH (sociaal pedagogisch hulpverlener)

  • Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP)