Project Description

Ga terug

Mariëlle

Hallo!

Even mezelf voorstellen:
Ik ben Mariëlle (1991) van ‘Tijgertje Gastouderopvang’ uit Ter Aar.

Voordat ik besloot gastouder te worden heb ik al veel ervaring opgedaan. Zo heb ik o.a. in schoolvakanties bij verschillende animatieteams op campings gewerkt, kinderpartijtjes georganiseerd bij een bowlingcentrum en ben ik werkzaam geweest bij een kinderdagverblijf.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Bij Tijgertje staat gezelligheid centraal! Ik zal mijn best doen om er altijd een feestje van te maken. Dat ga ik mogelijk maken door (educatieve) spelletjes aan te bieden, lekker te knutselen met elkaar en met regelmaat uitstapjes te organiseren.
Ook gaan we, als het weer het toelaat, elke dag naar buiten, lekker ravotten in de buitenlucht of met de bakfiets naar de speeltuin of naar de diertjes kijken bij de kinderboerderij.

Hoe ziet een dag bij Tijgertje eruit?

– Tussen 07:00 en 08:00 uur zullen de meeste kindjes er wel zijn. Tot 08:30 uur bied ik de mogelijkheid om bij mij te kunnen ontbijten. Daarna gaan we lekker (buiten) spelen of gezamenlijk een activiteit doen.
– Rond 09:30 uur is het tijd om met zijn allen aan tafel te gaan en eten we fruit en drinken we een glaasje water of thee.
– Rond 12:00 uur gaan we heerlijk een boterhammetje eten, met af en toe een feestmaaltijd (pannenkoeken, broodje knakworst etc.). Na het eten kunnen de kinderen eventueel slapen in een speciaal ingerichte kinderkamer boven.
– Rond 15:30 uur is iedereen weer wakker en gaan we een lekkere rijstwafel eten en drinken we een glaasje limonade wat wordt opgevolgd door vrij (buiten) spelen of een gezamenlijke activiteit.
– Vanaf 17:00 uur zullen de eerste kindjes weer worden opgehaald en om 18:00 uur sluit Tijgertje haar deuren.

Tot morgen!

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
Wij wonen in een eengezinshoekwoning in een kindvriendelijke buurt aan een rustige straat. Grenzend aan de achtertuin ligt een slootje maar de tuin is helemaal afgebakend. De kinderen kunnen met geen mogelijkheid bij het water komen en kunnen heerlijk spelen.
Wij hebben geen huisdieren.

Contact

Voel je vrij om alles te vragen. Dan zie ik de blije ouders met kinderen graag tegemoet!

Een vrolijke groet, Mariëlle

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je ook contact opnemen met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Ter Aar

  • 0-4 jaar

  • Gastouder sinds 2018

  • Ma – Di – Wo- Do

  • 07:00 – 18:00 uur

  • Helpende Zorg en Welzijn niveau 2, De Gezonde Gastouder (2021), Summerschool 2021 (KinderWijs TV)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 242572200