Project Description

Ga terug

Manon

Beste ouders,

Even mezelf voorstellen:
Ik ben Manon, geboren in 1987 en woon samen met mijn man Andrew in Nispen.  Met veel plezier run ik sinds 2016 mijn eigen buitenschoolse opvang aan huis. Het is een bewuste keuze geweest om een BSO te beginnen daar kinderen van  4-12 jaar  al een stukje zelfstandiger zijn. We kunnen makkelijk buiten spelen en erop uit trekken zonder rekening te hoeven houden met jongere kinderen. De opvang is kleinschalig,-. Dit houdt in dat er maximaal 6 kinderen per dag zijn en er dus veel persoonlijke aandacht is voor ieder kind.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Na een lange dag school waar kinderen al zoveel ‘moeten’ is er niets fijner dan een huiselijke omgeving waar je rustig kan bijkomen en ontspannen, je thuis mag voelen en gewoon even niets moet. Ieder kind is anders en ontplooit zich op zijn eigen manier en zijn eigen tempo. Daarom houd ik graag rekening met de persoonlijke wensen en behoeften van de kinderen en ouders en stem mijn aanbod van activiteiten en opvang hier op af.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
Binnen en buiten zijn er voldoende mogelijkheden om samen of alleen te spelen. Wij hebben een (moes)tuin en er ligt een groot speelplein achter het huis. De kinderen kunnen in de zandbak spelen, fietsen, wandelen, springtouwen, het speeltuintje bezoeken, voetballen, stoepkrijten of voor de plantjes in de (moes)tuin zorgen. In de zomer staat er een heerlijk zwembad op. Binnen zijn er twee aparte speelruimtes waar we o.a. met Lego, Knexx, het winkeltje, clicks, polydots en de minipaardjes kunnen spelen. Ook kunnen we spelletjes doen, verven, dansen, darten, kleien, knutselen, enz enz. Voor de dierenliefhebbers zijn er twee lieve cavia’s deze zitten niet in de opvangruimte maar in de woonkamer, zodat ook kinderen met een allergie bij ons kunnen komen spelen.

Ook tijdens de schoolvakanties en studiedagen trekken we er graag op uit en brengen we een bezoekje aan het bos, de speeltuin, de kinderboerderij of gaan we bijvoorbeeld fietsen. Ook doen we wel eens een boodschapje, zetten een speurtocht uit of bakken we iets lekkers.

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot het afnemen van opvang. Het afnemen van vaste opvangdagen is mogelijk evenals flexibele dagen of een combinatie van beide.

Contact

Wil je meer informatie neem dan even contact met mij op. Dit kan via de mail: manon.boshouwers@outlook.com of telefoon 06 18 18 99 99 of breng een bezoekje aan mijn website https://www.facebook.com/BsodeBergsebaan/

Groetjes Manon Boshouwers

Ook kun je contact opnemen met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Nispen

  • 4-12 jaar

  • Gastouder sinds 2016

  • Ma – Di – Do – Vrij

  • 07:00 – 18:00

  • SPW3 Pedagogisch Werker , PW4 Pedagogisch Werker Jeugdzorg, HBO Pedagogiek, Summerschool 2021 (KinderWijs TV), Communiceren over geweld (Augeo Academy 2019), Gastouders: Werken met een meldcode W2019 (Augeo Academy 2019), Kinder- en gastouderopvang 5 online modules sociale veiligheid (Augeo 2018)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 160663416