Project Description

Ga terug

Lobke

Even mezelf voorstellen:
Ik ben Lobke van Malsen (1984). Ik woon in Hedel, samen met mijn man, 2 zoons Jessy (2004) en Binck (2011) en 4 dochters Luna (2006), Sterre (2008), Evy (2009) en Skye (2013) en mijn schoondochter en kleinzoon (2022)  en onze dieren.

Ik ben flexibel, open en betrouwbaar, gek op kinderen en graag buiten.

Ik ben jaren werkzaam geweest in de ouderenzorg. Daarna ben ik een aantal jaren thuis geweest om voor onze kinderen te zorgen. Toen de jongste naar school ging wilde ik weer gaan werken en echt iets gaan doen waar mijn passie ligt en dat is bij kinderen.
Ik ben daarom  de opleiding onderwijsassistent gaan doen en ik heb twee jaar op een basisschool stage gelopen. Nadat ik mijn diploma heb gehaald heb ik met veel plezier op een kinderdagverblijf gewerkt.
Vorig jaar zijn we verhuisd naar een mooie boerderij met veel grond en diertjes en kwam het idee om te starten als gastouder en echt iets te gaan doen waar ik elke dag blij van word.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Graag leer ik de kinderen veel over de natuur en hoe ze het beste met de dieren om kunnen gaan. We hebben pony`s, konijntjes, geitjes en kippetjes om mee te knuffelen en te verzorgen. We hebben een moestuin en kunnen een hoop leren over zaaien, oogsten en natuurlijk proeven.

In mijn gastouderopvang wil ik de kinderen graag volgen in hun ontwikkeling. Ik wil ze echt leren kennen en pas me zelf aan bij hun leergierigheid en behoefte. Ik bied graag zorg op een leuke, leerzame en ook speelse manier. Ik vind het belangrijk dat het kind kind mag zijn. Erg belangrijk vind ik dat kinderen zich veilig voelen en dat je als ouder je kind in volle vertrouwen bij mij achter kan laten.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
De opvang zit in een aparte ruimte achter op het terrein waar we de hele dag zullen zijn. Er is een ruime speel-/leefplek met verschillende hoekjes zodat de kinderen gevarieerd kunnen spelen.
Er is een slaapkamer met voldoende bedjes, een keuken, een was- en verschoonruimte en een toilet aanwezig.

Ook ben ik graag creatief bezig met de kinderen en kunnen ze zich aan een grote tafel heerlijk vermaken.
Regelmatig zullen we ook gaan bakken met de kinderen.
We hebben een grote afgezette buitenspeelplek met een zandbak, speeltoestel, schommel en divers buitenspeelgoed voor uren speelplezier. Ook zullen de kinderen heerlijk kunnen knuffelen met de konijntjes, pony`s en geitjes. ’s Morgens lekker een vers eitje halen bij de kippetjes en er is een grote moestuin waar ik met de kinderen zal zaaien en oogsten. Hoe heerlijk is het om met de kindjes lekker verse onbespoten groente en fruit te kunnen plukken en daarna lekker op te eten.

Op de opvang zullen we ook met verschillende thema`s gaan werken.

Heb je opvang nodig en wil je je kinderen iets meegeven over groen, buiten, natuur en dieren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je contact opnemen met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Hedel

  • 0-4 jaar

  • Gastouder vanaf juli 2023

  • Ma – Di – Wo – Do – Vrij

  • 07:00 – 18:00 uur

  • Onderwijsassistent (MBO-4)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 313958300