Project Description

Ga terug

Liza

Een creatieve gastouder uit Amsterdam Zuid (Stadionbuurt) die elke onderneming met de kinderen als een activiteit ziet waar ze van kunnen leren!

Even mezelf voorstellen:
Ik ben een rustige en vriendelijke vrouw (1978), moeder van 2 jongens (1998 en 2007), betrouwbaar, creatief en ondernemend.

Kinderen om mij heen vind ik het mooiste wat er is. Ik geniet ervan om samen met ze te zijn, met ze te spelen en ze te zien opgroeien.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Ik sta voor veel liefde, aandacht, knuffelen en contact maken. Zo kan een kind zich goed hechten wat vooral de eerste levensjaren ontzettend belangrijk is.

Dagelijks ben ik bezig om goede zorg te bieden aan uw kind waarbij warmte en een veilige omgeving centraal staan.

In overleg met u probeer ik een opvoeding te bieden die gericht is op de persoonlijke behoeften van uw kind.

Door divers spelmateriaal, creatieve middelen, babygebaren en een ontwikkelingsgericht programma aan te bieden stimuleer ik uw kind op een speelse manier in zijn ontwikkeling.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
Ik woon in een typisch Amsterdams Zuid huisje op 3 hoog. Omdat ik geen tuin heb vind ik het belangrijk dat we minimaal 1 keer per dag naar buiten gaan als het weer het toe laat.

Door mijn zelfgemaakte term ‘speeltuin hoppen’ ben ik geregeld in verschillende speelomgevingen in Amsterdam Zuid te vinden. Wij gaan lopend of met de bakfiets naar onze locatie en met mooi weer worden de kinderen daar opgehaald.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek neem contact op met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Amsterdam Zuid (Stadionbuurt)

  • 0-4 jaar

  • Gastouder sinds 2011 en daarvoor 4 jaar op een KDV gewerkt

  • Ma – Di – Do

  • 08:30 – 18:00 en eerder of later is altijd bespreekbaar

  • SPW4 Kinderopvang, HBO Manager Kinderopvang, Summerschool 2021 (KinderWijs TV), Summerschool 2020 (KinderWijs TV), Communiceren over geweld (Augeo Academy 2019), Gastouders: Werken met een meldcode W2019 (Augeo Academy 2019), Kinder- en gastouderopvang 5 online modules sociale veiligheid (Augeo 2018), Pedagogische Component gastouderopvang (KNGO 2016)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 22658148