Project Description

Ga terug

Lindsey

Beste ouders,

Even mezelf voorstellen:
Mijn naam is Lindsey van Hattem (1994) en ik woon samen met mijn man, zoontje Finn (2018) en dochtertje Noé (2020) in de Gaardenbuurt in Spijkenisse.

Gastouder worden was iets wat ik al jarenlang in mijn hoofd had te gaan doen als ik zelf moeder zou worden. Het leek mij de ideale baan. Vooral omdat werken met kinderen iets is wat ik erg leuk vind en ik dit van jongs af aan wilde. Ik ben een erg zorgzaam type wat maakt dat ik dit werk ook zo leuk vind. Wat ik zo leuk vind is dat je de kinderen iedere keer ziet groeien en ik vind het mooi dat ik een deel hiervan uit mag maken.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Wat ik belangrijk vind is dat kinderen leren samen delen samen spelen, het meegeven van normen en waarden, respect hebben voor elkaar. Ik vind het belangrijk dat de kindjes vooral ook nog kind kunnen zijn zonder alle verplichtingen die ze straks krijgen als ze eenmaal naar school moeten. Vrij spel, samenspel vind ik heel belangrijk, vooral leuke en gezellige momenten ervaren.
Natuurlijk leer ik ze ook educatieve dingen bij wat op dat moment bij de levensfase van het kind aansluit. Maar dit heeft bij mij niet de voorhand. De grove motoriek word gestimuleerd door dans en buitenspelen. De fijne motoriek in het knutselen, kleuren, verven. Dagelijks liedjes zingen blijft ook altijd weer een succes.
Ik ben dol op kinderen en ik kan zo onwijs genieten van hun eerlijkheid, onbevangenheid en spontane gedrag.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
Wat ik uw kinderen kan bieden is kleinschalige opvang, niet zo massaal als bij een kinderopvang. Hierdoor sta ik dichterbij de persoonlijke ontwikkeling van uw kind en krijgt uw kind de aandacht die hij nodig heeft.
Kinderen hebben 1 vaste leidster als gezicht. Uw kinderen krijgen ook de rust en regelmaat om zo dicht mogelijk bij het thuisritme te blijven. Zo weten de kinderen precies waar ze aan toe zijn op een dag.

We wonen in een hoekhuis aan de wegkant. We hebben een ruime woonkamer waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook hebben we een ruime achtertuin die voorzien is van verschillende speelattributen zoals een zandbak, glijbaan, schommel, verschillende loopwagentjes en een tractor. Zomers zet ik ook een badje op zodat de kinderen lekker met water kunnen spelen.

Zo ongeveer om de hoek hebben wij een prachtig park waar wij regelmatig met mooi weer op uittrekken om de eendjes te voeren. Ook zit er in hetzelfde park een leuke natuurspeeltuin waar we met mooi weer heen kunnen.

Ik woon op ongeveer 15 minuten loopafstand van de metrostations en er stopt een bus naast ons huis.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek neem contact op met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Spijkenisse (Gaardenbuurt)

  • 0-12 jaar

  • Gastouder sinds 2020

  • Ma – Di – Wo- Do – Vrij

  • 06:00 – 17:00 uur

  • Sociaal-maatschappelijk dienstverlener niveau 4, Helpende Zorg en Welzijn niveau 2,  Summerschool 2021 (KinderWijs TV), Summerschool 2020 (KinderWijs TV)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 182213572