Project Description

Ga terug

Linda

Wij maken van elke dag een onvergetelijke dag!

Even mezelf voorstellen:
Ik ben Linda Schalkwijk (1983), geboren in Dordrecht waar ik het grootse deel van mijn jeugd heb gewoond.
Al heel vroeg wist ik dat ik met kinderen wilde gaan werken. Ik paste al vanaf mijn 10e op mijn buurmeisje en later ook, bijna fulltime, in een ander gezin.

Na mijn middelbare school ben ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk gaan doen en wilde ik in 1e instantie als onderwijsassistent gaan werken. Op het moment dat ik afstudeerde was daar geen werk in te vinden en ben ik in de kinderopvang gaan werken. Wat ik leuker vond dan ik had gedacht.
Ik heb de diploma’s SPW3 kinderopvang en SPW4 onderwijsassistent.

In het eerste jaar heb ik op een BSO gestaan maar omdat ik toch liever met kleinere kinderen wilde werken ben ik daarna naar een peutergroep gegaan en ben ik 1 dag op een babygroep gaan werken.

In 2002 heb ik Jeroen (mijn man) leren kennen. Vanaf 2005 wonen we in Eindhoven. Ook hier heb ik in de omgeving op een BSO en later op een babygroep gewerkt.

Vanwege een reorganisatie en omdat ik meer tijd aan onze kinderen wilde besteden ben ik in 2014 begonnen als gastouder. Ik doe dit werk nog steeds met heel veel plezier.
Ik ben mezelf nog steeds aan het ontwikkelen door cursussen te volgen en me te verdiepen in activiteiten en te kijken wat kinderen nodig hebben. Ieder kind is uniek en speciaal.

Zelf heb ik 3 kinderen: Jordy (2008), Mike (2010) en Fay (2013). Samen met papa Jeroen wonen we in ons huis waar ik met veel plezier uw kinderen opvang.
Sinds januari 2021 hebben we weer een extra vriendje en is Bink, een Shih-Tzu, bij ons komen wonen.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Dat kinderen heerlijk kind mogen zijn en dat iedereen zich op zijn eigen manier mag ontwikkelen. Dat de kinderen die hier komen zich thuis voelen en er een klik is tussen mijn gezin en de opvang.
Eerlijkheid en goede communicatie vind ik ook heel erg belangrijk.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
We hebben een schakelwoning met binnenkort 3 verdiepingen. Er staat speelgoed waar de kinderen vrij mee mogen spelen. In de tuin staat een trampoline waar de kinderen, met toestemming van ouders, op mogen springen.
In de omgeving zijn vele speeltuintjes en vaak lopen we naar het Wasven om daar heerlijk te ravotten.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek neem contact op met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Eindhoven (Muschberg Geestenberg)

  • 0-4 jaar

  • Gastouder sinds 2014

  • Ma – Di – Do – Vrij (Vrij nog tijdelijk)

  • 07:00 – 19:00 en in overleg eerder of later

  • SPW3 kinderopvang, SPW4 onderwijsassistent, SummerSchool 2023 (KinderWijs TV), SummerSchool 2022 (KinderWijs TV), De Gezonde Gastouder (2021), SummerSchool 2021 (KinderWijs TV), SummerSchool 2020 (KinderWijs TV), KIKI (2015)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 642639279