Project Description

Ga terug

Inas

Zoekt u een professionele en lieve gastouder met veel ervaring voor uw kind(eren)? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Gastouderopvang Handjes en Voetjes heeft namelijk weer plekjes vrij.

Even mezelf voorstellen:
Ik ben Inas (1986). Ik woon samen met mijn gezin in Rotterdam-Zuid.
Ik ben moeder van 3 jongens (2013, 2016, 2020). Ik heb ruim 4 jaar voor verschillende kinderdagverblijven gewerkt. Na deze periode (sinds 2012) ben ik mijn eigen kleinschalige gastouderopvang gestart.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
In mijn gastouderopvang krijgen kinderen veel liefde, aandacht, zorg en de nodige ontwikkelingsstimulering.
Wij hebben een vast dagschema met vaste tijden voor spelen, eten en slapen.  Kinderen krijgen dus veel structuur bij mij.

Ook zijn wij een gezonde opvang met veel buiten spelen en gezonde voeding. Verder werk ik met stagiaires en heb ik een grote liefde voor Montessori activiteiten en sensopatisch spel.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
Wij wonen in een kindvriendelijke wijk aan de rand van de stad tegen Barendrecht aan. Dit is een mooie groene omgeving.
Er zijn veel speelmogelijkheden in de buurt. Er zijn veel speeltuintjes rondom het huis en een kinderboerderij in de omgeving.

Wij hebben een ruime woning met een aparte speelkamer voor de kinderen. Ook is er een grote gezamenlijke binnentuin.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op mijn website (www.handjesenvoetjes.com) of Instagrampagina (Gastouder Handjes en Voetjes).

Indien uw interesse gewekt is dan verneem ik dit graag! Graag tot ziens.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je ook contact opnemen met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Rotterdam-Zuid

  • 0-4 jaar

  • Gastouder sinds 2012

  • Ma – Di – Do – Vrij

  • 07:00 – 19:00 uur

  • HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening, De Gezonde Gastouder (2021), Gastouders: Werken met een meldcode (Augeo 2019), Communiceren over geweld (Augeo 2019), Kinder- en gastouderopvang 5 online modules sociale veiligheid (Augeo 2019), VVE in de kinderopvang (de Gastouder-academie 2014), Training ontwikkelingsgebieden van baby’s, dreumesen en peuters, Training observeren, signaleren en kindgesprekken, Communicatietraining.

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 299785312