Project Description

Ga terug

Gerrie

Opvang in de frisse buitenlucht.

Even mezelf voorstellen:
Ik ben Gerrie, geboren in 1964, getrouwd met Kees en moeder van Eline, Jeroen, Erik, René en Emiel. Emiel woont als enige nog thuis.
Wij zijn ook trotse grootouders van onze kleinkinderen waar we erg van genieten.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Wij hebben een christelijke identiteit maar respecteren iedereen. Wij eten en drinken aan tafel met elkaar, bidden en danken voor het eten en lezen een verhaaltje uit de kinderbijbel.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig weten bij mij zodat ze zich thuis voelen.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
Ik woon in een vrijstaande woning op het platteland.
We hebben een heerlijke tuin om buiten te spelen, helemaal veilig voor (jonge) kinderen. De tuin is afgesloten met een hekwerk. Op de achtergrond zie je de koeien.

Er zijn verschillende soorten schommels en zitjes, een glijbaan en er staat een grote trampoline. Een voetbalveldje voor de kinderen die al een balletje kunnen trappen.

Achter het huis staat een speelhuis (met echte deurbel) en een grote zandbak. In de schuur staan verschillende auto’s, fietsjes en trekkers om mee rond te rijden. Door de tuin lopen paadjes waardoor kinderen eindeloos rondjes kunnen rijden.

We genieten van het buiten zijn, ook als het soms wat minder mooi weer is. We kijken bij de schaapjes en in de lente kunnen we de lammetjes aaien. Ook kun je het konijn voeren of de poezen aaien.

In de groentetuin of in de mini kweekkas kun je zien dat aardappels uit de grond komen en dat peren aan de boom groeien enz.

Ook binnen zijn er verschillende opties om te spelen, zowel in de speelkamer als onder de veranda. Daar spelen we in de zomer in de schaduw of in het voor- of najaar als het nog niet zo heel koud is. De glazen wanden kunnen dicht en dan is het al snel aangenaam genoeg om te spelen.

De speelkamer biedt ruimte voor jong en oud om te spelen. Aan tafel puzzelen en knutselen of een spelletje doen, op de bank boekjes lezen of spelen met het keukentje, de Duploblokken, Clics, autootjes  of voor de allerkleinsten een plekje in de box.

‘s morgens ontbijt ik met de kinderen die vroeg zijn en breng ik ze daarna naar school of peuterspeelzaal. Tussendoor eten we fruit en tussen de middag lunchen we aan tafel.

Voor meer informatie en foto’s kijk op mijn website www.kinderopvangbuitenmeerkerk.nl

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek neem contact op met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Meerkerk

  • 0-7 jaar

  • Gastouder sinds 1998

  • Ma – Di – Wo – Do

  • 07:00 – 18:00 uur – eventuele afwijkende tijden bespreekbaar

  • Helpende Zorg en Welzijn niveau 2, SummerSchool 2023 (KinderWijs TV), SummerSchool 2022 (KinderWijs TV), De Gezonde Gastouder (2022), SummerSchool 2021 (KinderWijs TV), SummerSchool 2020 (KinderWijs TV), Communiceren over geweld (Augeo Academy 2019), Gastouders: Werken met een meldcode W2019 (Augeo Academy 2019), Kinder- en gastouderopvang 5 online modules sociale veiligheid (Augeo 2019), Pedagogische Component gastouderopvang (KNGO 2017)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 651938028