Project Description

Ga terug

Denise

Welkom bij DroomKids!

Even mezelf voorstellen:
Mijn naam is Denise van Vlokhoven (1987) en ik woon in Eindhoven in de wijk Prinsejagt.
Daar woon ik samen met mijn man Mark en onze 2 kinderen Bram (2011) en Fenna (2015).

Al op jonge leeftijd wilde ik graag met kinderen werken en dat is altijd zo gebleven. Kinderen zijn echt mijn passie en ik word altijd enthousiast als er kinderen om me heen zijn.

In 2006 ben ik afgestudeerd als Pedagogisch Medewerkster Kinderopvang (SPW3). Nadat ik mijn diploma had behaald mocht ik meteen aan de slag bij Korein Kinderplein. 11 jaar ben ik daar werkzaam geweest en in deze jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Al een aantal jaar had ik als droom om vanuit thuis te kunnen werken.
Naast mijn eigen 2 kinderen vind ik het geweldig om ook andermans kinderen te mogen opvangen in een leuke, gezellige en leerzame omgeving.
Ik ben daarom ook erg blij begonnen te zijn als gastouder in juli 2017 en op uw kindje(s) te mogen passen!

Mijn droom is uitgekomen!

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Tijdens mijn werkzaamheden bij Korein Kinderplein is mijn kijk op kinderen steeds specifieker geworden. Ik werk graag vanuit het kind en vraag me steeds af ‘wat heeft het kind nodig?’ ‘Hoe kan ik het kind het beste begeleiden in zijn ontwikkeling?’

Ik bied graag zorg op maat op een leuke, leerzame en speelse manier. Het kind mag bij mij Kind zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en dat u als ouder uw waardevolste bezit in volle vertrouwen bij mij kunt achterlaten.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
Mijn opvang is gesettled in Eindhoven, in de wijk Prinsejagt, Woensel-Noord.

Ik heb een ruime woning waar kinderen voldoende ruimte hebben om te spelen. Door het creëren van hoekjes kunnen de kinderen variëren in speelgoed in de daarvoor bestemde hoekjes.
Ook grenst er aan mijn woning een serre waar de kinderen ook kunnen en mogen spelen. Zo kunnen ze zich ook soms terugtrekken.

In de voortuin is er ook voldoende ruimte om te spelen. Er staat een speeltoestel en er zijn mogelijkheden dat kinderen zich heerlijk vrij kunnen bewegen door middel van fietsjes, stepjes, loopfietsjes en een hobbelpaard.
Ook heb ik een buitenkeukentje waar kinderen met zand en water vele cakejes en taarten kunnen bakken.

In de achtertuin is er eveneens mogelijkheid om te spelen. Hier staat een trampoline waarop de kindjes zich heerlijk kunnen uitleven. Aan onze achtertuin grenst een park waar wij ook regelmatig picknicken.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek neem contact op met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Eindhoven (Prinsejagt)

  • 0-12 jaar

  • Gastouder sinds 2017

  • Ma – Di – Do – Vr

  • 07:00 – 18:00 uur – andere tijden in overleg

  • SPW niveau 3, Summerschool 2022 (KinderWijs TV), Summerschool 2021 (KinderWijs TV), Summerschool 2020 (KinderWijs TV), Communiceren over geweld (Augeo Academy 2019)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 241995814