Project Description

Ga terug

Cheville

Leerzame, gezellige en warme opvang.

Even mezelf voorstellen:
Ik ben Cheville (1997), woonachtig in Kerkdriel in een fijne omgeving.
Ik woon samen met mijn man Pieter en 3 enthousiast lieve dochters: Ashley (2016), Sherley (2018) en Kayley (2021).

Ik ben flexibel, creatief en een buitenmens!
Waar is mijn belangstelling vandaag gekomen om gastouder te worden?
Ik ben altijd al dol op kinderen geweest. Voordat ik moeder ben geworden heb ik altijd op nichtjes, neefjes en kinderen uit de buurt opgepast. Dit heb ik altijd met veel liefde gedaan. Ik word blij van kinderen. Ze halen het beste naar boven!
Wat mijn werk een extra leuke twist geeft is dat elke dag anders is en er veel variatie in een dag zit! Eén ding is zeker: we gaan er leuke dagen van maken en van de natuur genieten!

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Ik vind het belangrijk dat kinderen kind kunnen zijn, elk kind is uniek.
Naar kleinschalige opvang gaat mijn keuze uit omdat kinderen zich welkom horen te voelen en zich moeten kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo en in hun eigen behoeften.
De ontwikkeling van kinderen van 0-4 jaar vind ik het meest bijzonder. Om daarmee aan de slag te gaan vind ik super zodat jouw kind(-eren) een super goede start hebben in de beginfase van hun leven.
Zoals hierboven aangegeven ben ik flexibel, creatief en een buitenmens. Ik maak graag leuke knutselwerkjes met de kinderen. Ik werk ook graag met thema’s, denk hierbij aan de seizoenen of feestdagen.
Buiten spelen staat centraal bij mij. Het is belangrijk dat kinderen genoeg buiten spelen en hun energie kwijt kunnen.
Kinderen hebben gezonde voeding nodig en dit is bij de opvang inbegrepen. Denk hierbij aan gevarieerd fruit en groenten.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
De ouders mogen verwachten dat de opvangruimte en omgeving netjes is. De opvangruimte heeft veel plaats om te spelen en om activiteiten uit te voeren.
Zoals aangegeven gaan we ook veel knutselen. Hier heb ik een aparte plek voor aan de grote tafel met heel veel knutselspullen zodat we veel moois kunnen maken!
Aan de achterzijde van de opvang heb ik een tuin met een zandbak, schommel, glijbaan en nog veel meer leuk speelgoed waar de kinderen mee kunnen spelen.
In de zomer gaan de klapdeuren open en zo kunnen de kinderen binnen en buiten spelen.
Aan de voorzijde van de opvang heb ik nog een grote plek die is afgeschermd met een hekwerk. Hier kunnen de kinderen heerlijk fietsen, steppen en stoepkrijten.
Ook heb ik een klein moestuintje. De kinderen mogen daar ook mee aan de slag.

Ik woon in een omgeving waar veel klein diertjes zijn. Denk aan eendjes, hertjes en pony’s. Hier zullen we regelmatig langs gaan.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je contact opnemen met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Kerkdriel

  • 0-12 jaar

  • Gastouder vanaf 16-02-2023

  • Ma – Di –  Wo – Do – Vrij

  • 24 uur open maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur.  Tarief wijkt af vanaf 19:00 tot 07:00 uur

  • MBO3, SummerSchool 2023 (KinderWijs TV), Meldcode kindermishandeling (2022), de 4 pedagogische basisdoelen (2022), Hygiëne en persoonlijke verzorging (2022)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 268087167