Project Description

Ga terug

Charlene

Lena’s Kiddygarden – de ‘thuis’ ervaring met een professionele twist.

Even mezelf voorstellen:
Ik ben Lena (1983) en gek op kinderen, een crea Bea en bezorg ze graag een leuke en leerzame dag. Ik vind werken met kinderen geweldig en het is echt superleuk om te zien hoe zij opgroeien tot een eigen individu.

Mijn man en ik hebben een zoon (2013) en 2 dochters (2015 en 2018).

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Lekker een vertrouwde dagindeling voor peuters waarin drukte (dansen, liedjes zingen, buiten spelen) en rust (voorlezen, knutselen en puzzelen) elkaar op een natuurlijke manier afwisselen.
De baby’s krijgen naast de nodige rust veel aandacht voor hun eigen ‘thuisritme’. Daarom is het voor mij belangrijk om met u als ouder(s) en mijn gezin te werken als een team.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
Kinderopvang Lena’s Kiddygarden is een plek waar kindjes van 0-4 jaar in een kleine groep spelenderwijs leren en samen delen. Hierdoor kan ik de kindjes steunen waar nodig en hen ook zelf te laten ontdekken zodat ze uitgroeien tot zelfstandige kleuters met een gezonde dosis zelfvertrouwen.

Contact

Indien er een plekje vrij is kunnen we een afspraak maken voor een gesprekje en een bezichtiging. Natuurlijk mag je jouw kindje(s) meenemen. Dat vinden de (gast)kinderen en ik hartstikke gezellig.

Voor meer informatie verwijs ik naar mijn website www.lenaskiddygarden.nl 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je ook contact opnemen met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Rotterdam (Ommoord)

  • 0-4 jaar

  • Gastouder sinds 2015

  • Ma – Di – Vrij

  • 07:30 – 17:30 uur

  • Helpende Zorg en Welzijn, specialisatie gastouder, niveau 2,  HBO Logistiek en Economie, Summerschool 2021 (KinderWijs TV), Summerschool 2020 (KinderWijs TV), Omgaan met vermoedens van kindermishandeling voor de gastouderopvang (Augeo 2014)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 201553697