Project Description

Ga terug

Annette

Welkom bij Gastouderopvang ABraKAHDABra

Even mezelf voorstellen:
Ik ben Annette Braal ( 1967 ), getrouwd en moeder van vijf zonen. Na 15 jaar gewerkt te hebben als verpleegkundige ben ik gastouder geworden. Dit is niet alleen een hele leuke baan maar bleek ook ideaal om te combineren met mijn gezin. Sinds 2006 werk ik als zzp-er en nog steeds geniet ik van de kinderen. Elk kind is uniek.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Wat ik belangrijk vind is dat kinderen zich hier veilig, thuis en op hun gemak voelen. Bij mij is veel vrijheid voor spelen maar er is ook aandacht voor de ontwikkeling. Er is voldoende (educatief) speelgoed aanwezig. Spelenderwijs leren we tellen, vormen, kleuren herkennen en benoemen etc. Dagelijks gaan we naar buiten en maken we een wandeling naar de speeltuin of zorgboerderij.  Of we spelen in de achtertuin met de auto’s , glijbaan , ballen enzovoort.

Samen leren spelen, samen leren delen.

Gezellig samen kleuren, verven, plakken of andere knutselwerkjes maken. Maar ook met zijn allen op de bank een boekje lezen of liedjes zingen hoort er bij.

Aandacht voor elk kind, ieder op zijn eigen niveau.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
We wonen in een eengezinswoning tegenover een speeltuintje. In huis is voldoende speelruimte. Boven is er voldoende ruimte om te slapen voor de kindjes. Samen op één kamer of ieder apart. Afhankelijk van de behoeftes van de kinderen.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek neem contact op met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Zwartewaal

  • 0-4 jaar – incidenteel 4-12 jaar

  • Gastouder sinds 2006

  • Ma – Di – Do

  • 07:30 – 18:00 uur (afwijkende tijden in overleg)

  • A-Verpleegkundige, Summerschool 2021 (KinderWijs TV), Summerschool 2020 (KinderWijs TV), Communiceren over geweld (Augeo Academy 2019), Gastouders: Werken met een meldcode W2019 (Augeo Academy 2019), Kinder- en gastouderopvang 5 online modules sociale veiligheid (Augeo 2019), VVE KIKI (2015), Omgaan met vermoedens van kindermishandeling voor de gastouderopvang (Augeo 2013), Herkenning ontwikkelings-voorsprong (Cleverbee), Omgaan met het getraumatiseerde kind, Training emoties bij kinderen. Tevens heb ik nog verschillende e-learningmodules gevolgd.

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 160548135