Project Description

Ga terug

Annemieke

Beste ouders,

Even mezelf voorstellen:
Mijn naam is Annemieke. Samen met mijn partner woon ik sinds 2016 in het buitengebied tussen Roosendaal en Nispen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen, te knutselen en te zorgen voor onze dochter. Na ruim 12 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik besloten te starten als gastouder. Hier heb ik ontzettend veel zin in.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Het belangrijkste voor mij is dat het kind centraal staat. Ik vind het belangrijk dat een kind zich op een speelse manier kan ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo. Rust en regelmaat helpen zeker in de ontwikkeling. Tevens is het ook belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn. Ook overleg vind ik belangrijk. Uiteindelijk kiest u de opvoeding die het best past bij uw kind.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
Mijn locatie bevindt zich in het buitengebied tussen Roosendaal – Tolberg en Nispen.
De straat is een voor auto’s niet doorlopende weg waardoor er weinig verkeer is. Het is hier erg rustig tussen de weilanden en de aardbeienvelden in.
De locatie bevat een ruime tuin waar voldoende ruimte is om te rennen of juist rustig te spelen. Er zijn diverse speeltoestellen aanwezig in de tuin.
Er zijn buiten twee huisdieren aanwezig: een konijn en een hond. De hond is een speelse lieve herder. Echter voor de kinderen is deze niet toegankelijk tijdens de opvang. Het konijn geniet veel van de aandacht en zit in een hok. Deze is wel toegankelijk.

Neem gerust een kijkje op mijn facebookpagina Gastouderopvang Het Brembosje – Startpagina | Facebook
Uiteraard kun je me altijd een berichtje sturen: hetbrembosje@hotmail.com

Contact

Voor verdere vragen of informatie kun je contact opnemen met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Nispen (buitengebied Roosendaal-Tolberg en Nispen)

  • 0-4 jaar

  • Gastouder vanaf juli 2021

  • Ma – Di – Do

  • 07:30 – 18:00 – afwijkende tijden in overleg mogelijk

  • Pedagogisch Werk niveau 3, Summerschool 2021 (KinderWijs TV), Training KIJK! 0-4 jaar (Bazalt Groep 2020)

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 166005873