Project Description

Ga terug

Anke

Bikkels & Bengels biedt kinderopvang met bewuste natuurbeleving aan waar ieder kind door te spelen, ervaren en ontdekken zich veilig kan ontwikkelen van baby tot kleuter.

Even mezelf voorstellen:
Mijn naam is Anke en samen met mijn man Peter woon ik in Roosendaal. Samen hebben wij één dochter en twee zonen. Onze kinderen zijn op een leeftijd dat ze zelfstandig (gaan) wonen maar geregeld zijn ze gezellig thuis en genieten zij met alle opvangkinderen mee van spel tot plezier.

Na jarenlange ervaring in peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en als gastouderconsulent is mijn droom gerealiseerd in een kinderopvang aan huis, Bikkels & Bengels.

In mijn opvang bied ik vanaf 2016 betrouwbare, lieve, vakkundige opvang voor uw kind.

Wat vind ik belangrijk in mijn opvang:
Iedere speeldag bied ik dagelijks persoonlijke aandacht, ruimte om te spelen, ontdekken en ervaren, door spelenderwijs te werken met het voor- en vroegschoolse educatieprogramma Uk & Puk.
Natuurbeleving en duurzaamheid komen al spelend en ontdekkend terug in de opvangdag van uw kind. Samen met ouders overleg ik wat u belangrijk vindt voor uw kind zodat we samen uw kind volgen in zijn/haar ontwikkeling. Waarbij veiligheid, geborgenheid en een huiselijke sfeer voorop staan.
Iedere dag spelen we natuurlijk buiten waar een kind kind mag zijn en daar hoort natuurlijk ook weleens vies worden bij.
Opvang wordt op maat aangeboden. De flexibiliteit kunt u terug zien in de afname van de dagelijkse uren, het volgen van het ritme van uw kind en het respecteren van uw opvangwensen als ouders.

Bij Bikkels & Bengels vindt u flexibele professionele kinderopvang waarin u zowel de kwaliteiten van de landelijk gestelde richtlijnen voor kinderdagverblijven, als warme betrokkenheid, flexibiliteit en veiligheid, behorend bij gastouderopvang, terug ziet.

Beschrijving van de opvangruimte/omgeving:
Wij zijn speciaal voor Bikkels & Bengels verhuisd naar een andere woning. Een woning waar we een speelruimte van 60 m2 voor de kinderen naar de woning hebben aangebouwd en waar de kinderen dagelijks beschikking hebben over een eigen tuin vol met leuk uitdagend speelgoed.

Kinderopvang Bikkels & Bengels is een professionele opvang waar kinderen in een kleine groep zich veilig kunnen ontwikkelen van baby tot kleuter.
Wij spelen, ervaren en ontdekken in een eigen speelruimte ingericht voor kinderen. Aan deze ruimte grenzen voor kinderen 3 slaapkamers, een toilet en middels de openslaande tuindeuren komen we zo in onze eigen tuin. Hier spelen we samen veel buiten, in de moestuin of we gaan op stap om nog meer in de natuur te ontdekken.

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek neem contact op met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

Over de opvang

  • Roosendaal – grenzend aan bos Visdonk

  • 0-4 jaar

  • Gastouder sinds 2016

  • Ma – Di – Do – Vr

  • 07:30 – 18:00 uur

  • Pedagogisch Educatief Medewerker (Hogeschool Rotterdam), SummerSchool 2023 (KinderWijs TV), SummerSchool 2022 (KinderWijs TV), SummerSchool 2021 (KinderWijs TV), SummerSchool 2020 (KinderWijs TV), Communiceren over geweld (Augeo Academy 2019), Gastouders: Werken met een meldcode W2019 (Augeo Academy 2019), Kinder- en gastouderopvang 5 online modules sociale veiligheid (Augeo 2018), Werken met observatiemethode “zo praat ik”, “zo beweeg ik” en “zo doe ik”. Tevens heb ik diverse workshops gevolgd.

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang: 337077071