Project Description

Ga terug

Anjuska

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare gastouder in Eindhoven (Woensel)

Mijn naam is Anjuska van Lieshout. Als gastouder vang ik kinderen op in mijn eigen woning in de Eindhovense wijk Woensel (Rapenland). Kinderopvang in een thuissituatie dus.

Professionele kinderopvang

Minicreche Noena staat voor professionele en betaalbare kinderopvang voor jonge kinderen tot 13 jaar in een warme en huiselijke sfeer. Een deskundig en vertrouwd opvangadres bij een ervaren gastouder.

Vroeg Voorschoolse Educatie

Een goede en betrouwbare opvang van je kind is uiteraard het belangrijkste. Maar het is natuurlijk ook prettig als je kind zich vermaakt en er wat van opsteekt. Daarom houd ik me als gastouder ook bezig met de zogenaamde Vroeg Voorschoolse Educatie.

Spelenderwijs leren

VVE staat voor het spelenderwijs leren ontdekken van de wereld om ons heen. De methode die ik hanteer is VVE Kiki, speciaal ontwikkeld voor de gastouderopvang.

Landelijk Register Kinderopvang (LRK)

Minicreche Noena is ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Dit is een voorwaarde voor ouders om kinderopvangtoeslag te krijgen. Ik ben SPW-3 gediplomeerd en voldoe aan alle overige voorwaarden voor erkende gastouderopvang zoals gesteld in de wet Kinderopvang.

Erkend leerbedrijf gastouderopvang

Verder ben ik een door Calibris erkend leerbedrijf en aangesloten bij de branchevereniging van de gastouderopvang VGOB.

Contact

Heb je nog vragen over Minicreche Noena of gastouderopvang in het algemeen, neem dan gewoon eens een kijkje op mijn website https://minicrechenoena.com/

Groetjes,

Anjuschka van Lieshout

Minicreche Noena

Aanvullende gegevens

Ook kun je contact opnemen met gastouderbureau All Kidz Nederland, via e-mail info@allkidznederland.nl of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty)

Over de opvang

  • Eindhoven (Woensel-Rapenland)

  • 0-13 jaar

  • Broer en/of zus welkom

  • Ma – Di – Do – Vrij

  • 07:00 – 18:00

  • SPW3

  • Registratienr. Landelijk Register Kinderopvang (LRK): 219335503