Beste ouders, 

Ik ben Lindsey van Hattem (1994) en ik woon samen met mijn man en zoontje Finn (2018) in de Gaardenbuurt te Spijkenisse. 

Ik ben een nieuwe frisse ondernemer en zal zo rond half april 2020 met mijn gastouderopvang Klein & knus van start gaan.
Dit is iets wat al jaren een droom van mij is en nu is het moment aangebroken dat ik het ga doen.
Ik kijk er echt onwijs naar uit en sta te popelen om van start te kunnen gaan.
Ik ben heel zorgzaam en het lijkt mij heerlijk dit in mijn werk tot uiting te laten komen door voor de kind(eren) te zorgen, met hen vooral hele leuke en gezellige momenten te ervaren, en hen laten ervaren te leren samen spelen en delen.

Ik ben dol op kinderen en wat ik vooral zo leuk vind is dat zij altijd eerlijk zijn, en van hun onverwachte, onbevangen en spontane gedrag kan ik onwijs genieten. 

Wat ik uw kind(eren) kan bieden is een kleinschalige opvang, niet zo massaal als op een kinderopvang.

Uw kinderen krijgen de aandacht die zij nodig hebben, in een kleine groep leren ze spelen en delen, kind(eren) krijgen de ruimte voor hun persoonlijke ontwikkeling door bijv. knutselen, buiten spelen, dansen op muziek, liedjes zingen, spelletjes doen, met anderen kinderen spelen, uw kind(eren) krijgen ook de rust en regelmaat zoals zij gewend zijn van hun eigen ‘thuisritme’.

Ook hebben de kinderen een vast gezicht als leidster. 

Mijn uurtarief is € 6,00. Dit is incl. eten, drinken, fruit en tussendoortjes. 

Ik ben beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 06:00 uur tot 17:00 uur. 

Ik woon op ongeveer 15 min. lopen afstand van metrostations de Akkers en Heemraadlaan in Spijkenisse. Ook stopt er naast ons huis een bus. 

Heeft U nog vragen neem dan gerust contact op met gastouderbureau All Kidz Nederland, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty). Ook mag u uiteraard persoonlijk contact met mij opnemen voor eventuele vragen of om een afspraak in te plannen voor een kijkje binnen mijn gastouderopvang. Mijn telefoonnummer is: 0640818169 en het e-mailadres is: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
 

Wellicht tot gauw. 

Met vriendelijke groet,
Lindsey van Hattem – de Jong
Gastouderopvang Klein & knus

Polls Uw stem telt!

Hoe bent u op onze website gekomen?
 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.