Mijn naam is Brenda de Goeij. Ik ben getrouwd met Bart en samen hebben we een prachtige zoon Bram (2017). 

September 2018 ben ik gestart als gastouder in Maarssen. 

Hiervoor ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest als persoonlijk begeleidster in de gehandicaptenzorg. Dit werk heb ik met veel plezier gedaan maar ik zou graag wat meer tijd doorbrengen met mijn gezin.

Ik vind het belangrijk dat onze zoon opgroeit en speelt met andere kindjes. Hij is dan ook thuis op de dagen dat ik als gastouder werkzaam ben. Ik heb in het verleden op veel kindjes gepast en vind het belangrijk dat de kindjes zich thuis voelen in een warme huiselijke sfeer waar een duidelijke structuur voorop staat.
 

Verder beschik ik over de benodigde diploma's die nodig zijn voor de opvang en ben ik aangesloten bij gastouderbureau All Kidz Nederland zodat u in aanmerking komt voor tegemoetkoming kindertoeslag.

De prijs per opvanguur bedraagt € 5,95 per uur. 

Gastouder de kleine boefjes biedt opvang op maandag, dinsdag en donderdag aan kinderen in de leeftijd 0-4 jaar.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie bel: 0647888367 of neem een kijkje op mijn website: www.gastouderdekleineboefjes.nl 

 

Indien u nadere informatie wilt neemt u dan contact op met gastouderbureau All Kidz Nederland via e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  of telefonisch 0614547879 (Joyce) of 0614547999 (Kitty).

 

Polls Uw stem telt!

Hoe bent u op onze website gekomen?
 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.