Beste ouders,

Graag stel ik mezelf even aan jullie voor. Ik ben Manon, geboren in 1987 en woon samen met mijn man Andrew in Nispen.  Met veel plezier run ik sinds 2016 mijn eigen buitenschoolse opvang aan huis. Het is een bewuste keuze geweest om een bso te beginnen daar kinderen van  4-12 jaar  al een stukje zelfstandiger zijn. We kunnen makkelijk buiten spelen en erop uit trekken zonder rekening te hoeven houden met jongere kinderen. De opvang is kleinschalig, dit houd in dat er maximaal 6 kinderen per dag zijn en er dus veel persoonlijke aandacht is voor ieder kind.

Na een lange dag school waar kinderen al zoveel ‘moeten’ is er niets fijner dan een huiselijke omgeving waar je rustig kan bijkomen en ontspannen, je thuis mag voelen en gewoon even niets moet. Ieder kind is anders en ontplooit zich op zijn eigen manier en zijn eigen tempo. Daarom houd ik graag rekening met de persoonlijke wensen en behoeften van de kinderen en ouders en stem mijn aanbod van activiteiten en opvang hier op af.

Binnen en buiten zijn er voldoende mogelijkheden om samen of alleen te spelen. Wij hebben een (moes)tuin en er ligt een groot speelplein achter het huis. De kinderen kunnen in de zandbak spelen, fietsen, wandelen, springtouwen, het speeltuintje bezoeken, voetballen, stoepkrijten of voor de plantjes in de (moes)tuin zorgen. In de zomer staat er een heerlijk zwembad op. Binnen zijn er twee aparte speelruimtes waar we o.a. met lego, knexx, het winkeltje, clicks, polydots en de minipaardjes kunnen spelen. Ook kunnen we spelletjes doen, verven, dansen, darten, kleien, knutselen, enz enz. Voor de dierenliefhebbers zijn er twee lieve cavia’s deze zitten niet in de opvangruimte maar in de woonkamer, zodat ook kinderen met een allergie bij ons kunnen komen spelen.

Ook tijdens de schoolvakanties en studiedagen trekken we er graag op uit en brengen we een bezoekje aan het bos, de speeltuin, de kinderboerderij of gaan we bijvoorbeeld fietsen. Ook doen we wel eens een boodschapje, zetten een speurtocht uit of bakken we iets lekkers.

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot het afnemen van opvang. Het afnemen van vaste opvangdagen is mogelijk evenals flexibele dagen of een combinatie van beide. Voor gastouderopvang heeft u meestal recht op kinderopvangtoeslag netto betaal je dan vaak 1/3 van het totale bedrag zelf. 

Als gastouder beschik ik over de juiste kwalificaties zoals kinder ehbo, een diploma kinderopvang en jeugdzorg en heb ik mij verder verdiept in de ontwikkeling van het kind tijdens mijn studie pedagogiek op de hogeschool in Rotterdam.

Wilt u meer informatie neem dan even contact met mij op. Dit kan via de mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of telefoon 06 18 18 99 99 of breng een bezoekje aan mijn website https://www.facebook.com/BsodeBergsebaan/

Groetjes Manon Boshouwers

Polls Uw stem telt!

Hoe bent u op onze website gekomen?
 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.