Alle gastouders die zijn aangesloten bij gastouderbureau All Kidz Nederland kunnen jaarlijks gratis een cursus volgen in de vorm van een e-learningmodule die aansluit bij landelijke ontwikkelingen.

Leren via internet is een actieve vorm van leren en daardoor leuk om te doen! Leren vanuit huis op een zelfgekozen tijdstip en in je eigen tempo!

Voor 2016 is de keuze gevallen op het 'Opfrispakket pedagogische component' waarbij gastouders 'handen en voeten' kunnen geven aan het eerder van ons ontvangen boek 'Pedagogisch Kader Gastouderopvang'

Kijk voor meer informatie op https://www.kinderwijstv.nl  

Nadat gastouders de cursus hebben gevolgd kunnen zij vrijwillig op eigen kosten (€ 35,00 incl. verzendkosten certificaat) deze scholing afronden met het online examen 'Pedagogische Component' dat leidt tot het certificaat 'Pedagogische Component Gastouderopvang' (officieel geregistreerd certificaat van KennisNetwerk gastouderopvan (KNGO)). 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.