Eén van de eisen vanuit de wet Kinderopvang en kwaliteitseisen is dat gastouders  in het bezit dienen te zijn van een geldig certificaat Eerste Hulp bij Kinderen, speciaal voor gastouders.

All Kidz Nederland heeft in juni 2012 een samenwerkingsverband afgesloten met Livis (voorheen IedereenEHBO). Livis is een officieel erkend opleidingsinstituut dat landelijk onder andere de officieel erkende cursus 'EHBO voor Gastouders' aanbiedt.

Na afronding van de cursus ben je opgeleid tot het certificaat van Het Oranje Kruis. Wanneer de cursus EHBO voor Gastouders met een positief resultaat is afgerond ontvang je een digitaal certificaat, wettelijk erkend door Het Oranje Kruis. Dit certificaat ontvang je binnen een week na het afronden van de cursus.

Het NRK-nummer is voldoende voor gastouders ten behoeve van de registratie als gastouder.

Zowel gast- als vraagouders kunnen tegen een zeer aantrekkelijke prijs van € 79,95 de cursus EHBO bij kinderen, speciaal voor gastouders volgen.  

Het theoretisch gedeelte van de cursus wordt online aangeboden (lengte cursus plm 4 uur). Voor de praktijkbijeenkomst kun je je inschrijven. Deze wordt in meer dan 200 plaatsen in Nederland gegeven. 

Via onderstaande link kom je rechtstreeks op de landingspagina van Livis waar je je kunt inschrijven: 

https://livis.nl/partnerpagina/allkidznederland    

Het is belangrijk dat je je via bovenstaande link inschrijft en niet rechtstreeks via de website van Livis. Dan ontvang je de korting nl. niet.

Er zijn ook andere certificaten geldig. Dit kun je nakijken op de website van de rijksoverheid:  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/regelingen/2017/09/19/lijst-certificaten-kinder-ehbo

Vergoeding cursus Eerste Hulp bij kinderen.

Wist je dat je met flinke korting cursussen EHBO kunt volgen?
Een aantal zorgverzekeraars vergoedt de cursus. Via onderstaande link kun je controleren of je zorgverzekeraar de cursus geheel of gedeeltelijk vergoedt.

https://livis.nl/vergoedingen   

       

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.